Δελτίο τύπου Αθλητικού Τμήματος Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ


Την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση του Αθλητικού Τμήματος της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Υπεύθυνο του Αθλητικού Τμήματος, κ. Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους γονείς, για το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στη Σχολή, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και στόχος του είναι η πολύπλευρη στήριξη των μαθητών που προσβλέπουν σε μια πετυχημένη αθλητική σταδιοδρομία στο ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων, ο κ. Νεόφυτος Λάρκου ανέφερε ότι το Αθλητικό Τμήμα της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους αθλητές / μαθητές να εξελίξουν το ταλέντο τους με εξειδικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση και ταυτόχρονα να πετύχουν στον ακαδημαϊκό τομέα, αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Στη συνέχεια, η καθηγήτρια Συμβουλευτικής Επαγγελματικής Αγωγής, κ. Κική Μαυρομμάτη, υπογράμμισε τη δυνατότητα που παρέχει η Σχολή στους μαθητές της να παρακαθίσουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις, με τις οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας, και συγχρόνως στις Εξετάσεις GCE για εισδοχή σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού.  Στο πλαίσιο της δεξίωσης που ακολούθησε, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη της Διεύθυνσης και να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες για το Αθλητικό Πρόγραμμα και τη λειτουργία της Σχολής.
 

Η Αθλητική Αξιολόγηση για τους μαθητές που ενδιαφέρονται για εισδοχή στο Αθλητικό τμήμα της Σχολής για τη σχολική χρονιά 2018-2019, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουάριου, και οι Εισαγωγικές Εξετάσεις την Τετάρτη, 14 Μαρτίου.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολής www.forum.ac.cy, τη σελίδα μας στο Facebook ή να τηλεφωνήσετε στο 22455800.